Spausdinti

Dar vienas klasikinis derinys – greitai pagaminamas ir maloniai kvepiantis patiekalas. Jis kepamas vokelyje, tad išlieka sultingas ir aromatingas.

 

 

Vištienos filė su mocarela popieriniame voke

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.
Gaminimo laikas
15 min.
Kepimo, virimo laikas
30 min.

Reikės:

4 gabaliukų vištienos filė po 100 g
100 g mocarelos
4–6 džiovintų pomidorų puselių
4 šaukštų pesto
4 šakelių šviežių čiobrelių
aliejaus
druskos, juodųjų pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Orkaitę įkaitiname iki 180 °C. Džiovintus pomidorus smulkiai supjaustome. Mocarelos rutuliuką perpjauname pusiau ir kiekvieną puselę supjaustome riekelėmis.

2

Vištienos filė įpjauname iš šono taip, kad galėtume mėsą atversti kaip knygą. Patepame paviršių pesto padažu, pabarstome džiovintais pomidorais, dedame mocarelos gabaliukus. Užverčiame, kad įdaras liktų viduje, ir susegame dantų krapštukais.

3

Skardą išklojame kepimo popieriumi, sudedame kepsnius, pasūdome, pabarstome pipirais ir uždedame čiobrelių šakeles. Pašlakstome aliejumi, iš viršaus uždengiame kepimo popieriaus lakštu, užspaudžiame kraštelius ir šauname į orkaitę 30 minučių. Patiekiame su mėgstamomis daržovėmis.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą