Spausdinti

Taip skanu, kad net vaikams nekyla klausimas „O kas čia žalia?“ Geriausiai tinka malta vištų krūtinėlių mėsa, ją galima sumaišyti su malta šlaunelių mėsa. Galite kepti orkaitėje arba keptuvėje.

Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, o kad būtų įdomiau – suderinkite jų spalvas, kūrybiškai supjaustykite. Juk valgome ir akimis.

Vištienos maltinukai su sūriu ir špinatais

1
komentarai
6
Porcijos
4 asm.

Reikės:

500 g maltos vištienos ar kalakutienos
100 g špinatų
1 šaukšto sėlenų
100 puskiečio fermentinio sūrio
1 kiaušinio
druskos, pipirų,
0,5 šaukštelio kario
aliejaus kepti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu, nusunkiame ir smulkiai supjaustome peiliu.

2

Sūrį smulkiai sutarkuojame.

3

Į dubenį dedame mėsą, špinatus, sūrį, suberiame sėlenas, įmušame kiaušinį. Pagardiname kariu, pipirais ir druska, gerai išmaišome.

Reklama
41011
4

Formuojame kukuliukus ir apkepame keptuvėje 3–4 minutes. Apkeptus kukuliukus sudedame ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šauname į 180 °C orkaitę kepti dar apie 15 minučių.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Dariau is kalakutienos, nu nerealiai skaniai gavos! Ir tikrai, kaip ir saket, net vaikai neklause „kas ten tas zalias”

Rašyti komentarą