Galite taip ruošti ir paprastas blauzdeles… ir net vištienos ar kalakutienos krutinėlės gabalėlius
Vištienos sparneliai „Tulpės“ traškia plutele
Vištienai:
„Ajoli“ padažui:
Gaminimas
Įjungiame kaitiname orkaitę iki 190 °C. Skardą išklojame kepimo popieriumi. Sviestą ištirpiname.
Dubenyje sumaišome džiūvesėlius, sūrį, Provanso žoles, druską ir pipirus.
Kauliukų galiukus apvyniojame folija, kad jie kepdami nedegtų.
Sparnelius suvilgome tirpintu sviestu ir apvoliojame sūrio bei džiūvesėlių mišiniu. Pašauname į orkaitę ir kepame 30 minučių, kol gražiai apskrus.
Sumaišome padažą: aliejų, pieną, česnako skiltelę, garstyčias ir krapus sutriname ir suplakame maisto smulkintuvu ar elektriniu kokteilių plaktuvu. Padažą pasūdome, paragaujame, pagardiname citrinų sultimis.
Chikenai
Skanu ir palyginus greita !
Sveiki, ar paruoštu padažu tiesiog aplieti jau iškepusią vištieną? 🙂