Oi, nuostabūs šie blynai, ir tiek, gal labiau pusrytiniai. Bet jei išsikepsite neštis į darbą ir pasidarysite greitą „sumuštinį” su, pavyzdžiui, varške per vidurį – tai nuostabiausi blynų pietūs bus ar reikalas prie kavos beigi arbatos.
Bananus rinkitės nedidelius, bet labai gerai prinokusius, o jei mėgstate kokosus – galite rudąjį cukrų keisti kokosiniu. Miltų galite ir nesverti, tiesiog, dėkite maždaug 6 kupinus šaukštus.
Cinamoniniai bananiniai speltos miltų blynai
Reikės:
Gaminimas
Bananus, kiaušinius, jogurtą, cukrų ir cinamoną sudėkite į blenderį, suplakite. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Berkite į bananų masę.
Tešla turi būti grietinės tirštumo. Jei gavosi per tiršta, šliūkštelėkite truputį pieno, jei per skysta – pridėkite miltų. Ir prašom, kepkite, aš tai valgiau su klevų sirupu ir šaldytomis mėlynėmis.
Išbandyta!!! Labai skanūs blynai ir pusryčiams ir vietoj deserto 🙂
[…] varškės keksą (dėjau pusę speltų miltus ir tradicinius kvietinius), taip pat išbandžiau cinamoninius bananinius speltų miltų blynelius, kurie labai patiko tiek man tiek vyrui. Labiausiai patiko obuolių pyragas su avižiniais miltais, […]
Beata,
Gavosi duonos skonio blynai. Minkštučiai, bet brrrr…neskanu:(. Nebyvo parašyta recepte kokie Spelta miltai, gal balti? Buvo ir tokių, bet aš pirkau tuos tamsesniam pakely. Patikslinkit receptą.
Šie blynai tikrai puikūs!
Skanūs ir minkštučiai, rekomenduoju 🙂
Gaminau iš tamsesnių miltų, labai skanus ir purūs gavosi.
Dekui
Martynas
Issikepiau, labai skanu, aciu uz receptuka