Šis karališkas sumuštinis ir labai gražių spalvų, ir prabangaus, ypatingo skonio. Sumuštinis labai lengvai gali virsti brusketa, jei duoną prieš tai paskrudinsite. O padažas puikiai tiks bet kokioms šviežioms salotoms.
Atviras sumuštinis su feta ir figomis
Ingredientai
Užpilui:
Gaminimas
Mėtų lapelius susmulkiname peiliu. Nedideliame puodelyje ištirpiname medų, nukeliame nuo ugnies ir į jį, maišydami, sudedame visus užpilui skirtus ingredientus.
Fetą susmulkiname stambokais gabalėliais. Figas pjauname į keturias dalis ir dedame į dubenėlį. Užpilame marinatu, permaišome ir paliekame kelias minutes pastovėti.
Ant duonos riekės dedame kelis gabaliukus fetos, špinatų lapelių ir karūnuojame figomis.
Labai gardu , taip pat labai tinka su melynuoju pelesiniu suriu.
Gardu!