Atviras sumuštinis su feta ir figomis
Komentarų: 2
Spalio 09. 2019
Recepto iliustracija

Šis karališkas sumuštinis ir labai gražių spalvų, ir prabangaus, ypatingo skonio. Sumuštinis labai lengvai gali virsti brusketa, jei duoną prieš tai paskrudinsite. O padažas puikiai tiks bet kokioms šviežioms salotoms.

Porcijos ikona
Porcijos
2 asm.
Ingredientai
Ingredientai
Užpilui:
Gaminimas
  1. Mėtų lapelius susmulkiname peiliu. Nedideliame puodelyje ištirpiname medų, nukeliame nuo ugnies ir į jį, maišydami, sudedame visus užpilui skirtus ingredientus.

  2. Fetą susmulkiname stambokais gabalėliais. Figas pjauname į keturias dalis ir dedame į dubenėlį. Užpilame marinatu, permaišome ir paliekame kelias minutes pastovėti.

  3. Ant duonos riekės dedame kelis gabaliukus fetos, špinatų lapelių ir karūnuojame figomis.

Daugiau receptų su:
Figos Taukšt ir vakarienė Užkandis
Komentarai
  • Greta

    Gardu!

  • Dalia

    Labai gardu , taip pat labai tinka su melynuoju pelesiniu suriu.

Rašyti komentarą