Spausdinti

Blynai su grybais

0
komentarai
3
Porcijos
4 asm.

Reikės:

100–150 g virtų miško grybų
šaukšto sviesto
ryšelio laiškinių svogūnų
Blynų tešlai:
4 kiaušinių
žiupsnelio cukraus
žiupsnelio druskos
200ml mineralinio vandens „Vytautas“
8 šaukštų viso grūdo miltų
8 šaukštų kvietinių miltų
šaukštelio kepimo miltelių
ryšelio krapų
saulėgrąžų aliejaus kepimui
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Keptuvėje su sviestu pakepiname apvirtus miško grybus.

2

Smulkiai supjaustome laiškinius svogūnus ir dedame į bekepančius grybus.

3

Kol grybai kepinasi, pasiruošiame blynų tešlą: išplakame kiaušinius. Įdedame žiupsnelį cukraus, pasūdome, įpilame mineralinio vandens ir sumaišome. Kitame inde sumaišome dviejų rūšių miltus su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.

Reklama
41011
4

Prieš baigiant kepti į grybus įdedame krapų.

5

Į blynų tešlą sudedame grybus ir išmaišome.

6

Blynus iškepame keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą