Spausdinti

Makaronai arba pasta „alla Puttanesca”

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

dosnios saujos juodųjų alyvuogių
1 česnako skiltelės
1 nedidelės aitriosios paprikos
druskos
aliejaus kepimui
3-4 saulėje džiovintų pomidorų
4 ančiuvių
1 kupino šaukšto kaparėlių
200 g makaronų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pradedame virti makaronus.

2

Kol makaronai verda, pasiruošiame padažą: susmulkiname česnaką ir aitriąją papriką (jei mėgstate aštriai – palikite sėklytes, jei ne – išimkite). Šiuos ingredientus pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

3

Smulkiai supjaustome saulėje džiovintus pomidorus ir ančiuvius. Įdedame juos kepti į keptuvę su česnakas ir paprika.

Reklama
41011
4

Supjaustome saujelę konservuotų alyvuogių ir kartu su kaparėliais įdedame į keptuvę. Leidžiame viskam trumpam pakepti.

5

Išvirusius makaronus sudedame į keptuvę su padažu ir išmaišome. Truputį pakaitiname ir patiekiame.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą