Makaronai arba pasta „alla Puttanesca”
Komentarų: 0
Gegužės 18. 2014
Recepto iliustracija
Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Pradedame virti makaronus.

  2. Kol makaronai verda, pasiruošiame padažą: susmulkiname česnaką ir aitriąją papriką (jei mėgstate aštriai – palikite sėklytes, jei ne – išimkite). Šiuos ingredientus pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

  3. Smulkiai supjaustome saulėje džiovintus pomidorus ir ančiuvius. Įdedame juos kepti į keptuvę su česnakas ir paprika.

  4. Supjaustome saujelę konservuotų alyvuogių ir kartu su kaparėliais įdedame į keptuvę. Leidžiame viskam trumpam pakepti.

  5. Išvirusius makaronus sudedame į keptuvę su padažu ir išmaišome. Truputį pakaitiname ir patiekiame.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą