Spausdinti

Burokėlių sriuba su obuolių – morkų sultimis

0
komentarai
12
Porcijos
4 asm.

Reikės:

150 g rūkytos šoninės
2 mažų svogūnų
1,5–2 morkų
1 saliero
Truputėlio maltos kalendos
2 šaukštų pomidorų pastos
3 burokėlių
2 stiklinių obuolių – morkų sulčių
4-5 bulvių
1 ąsotėlio vandens
2 lauro lapų
Druskos
Grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio krapų
Žiupsnelio petražolių
Raudonojo vyno acto arba balzaminio acto
1 šaukšto grietinės
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Šoninę, supjaustytus svogūnus, morkas ir salierus apkepame keptuvėje.

2

Viską verčiame į puodą, kuriame maždaug per pusę vandens ir sulčių.

3

Dedame bulves, burokėlius, prieskonius ir verdam, kol daržovės suminkštėja.

Reklama
41011
4

Įpilam acto, ragaujam, pridedam prieskonių, jei trūksta.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. labas Beata,
    esu mates lb sena jusu laida kai gaminote trintu borokeliu (orkaiteje keptu) sriuba su apelsinu sultimis. ar negaletumete parasyti sios sriubos recepto. aciu

  2. o sultys obuolių-morkų, tai čia pirktos parduotuvėj? ar natūralios, šviežios? gal tiktų tik obuolių? ar būtinai, kad būtų su morkom? nes gana keistai skamba man burokėlių sriuboj morkų sultys 😀

Rašyti komentarą