Jūs Wok čempionas be jokio Wok…
Hoisin vištiena su morkų ir imbiero noodles
Vištienai:
Noodles (makaronams):
Gaminimas
Nulupame, susmulkiname arba sutriname česnaką, sumaišome su 2 šaukštais hoisin padažo ir soja. Merkiame, ištepame vištą juo ir dedame į dubenį, jį paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve.
Kepti reikia uždėjus groteles ant skardos, ant grotelių tupdome vištienos gabalus ir kepame 190 C orkaitėje apie 40 min.
Kol kepa vištiena, išverdame noodles, paprastai jie verda apie 5 minutes. Tada merkiame juos į šaltą vandenį.
Morkas nuplauname, nuskutame ir supjaustome arba sutarkuojame šiaudeliais.
Imbierą nulupame ir sutarkuojame.
Į keptuvę pilame šaukštą sezamų aliejaus, kai jis pradeda truputi kaisti, metame morkas, česnaką ir imbierą.
Maišydami pakepame morkas apie 2-3 minutes. Tada pilame sojos padažo ir dedame noodles, noodlestik sušildome ir apvoliojame kartu su morkomis bei visa likusia mase.
Dedame noodles į lėkštę, ant jų – vištelės gabalą, apibarstome smulkinta kalenda
Mmmm, labai mėgstu Hoisin padažą. Reiks būtinai kada išmėginti šį receptą. 🙂
na reiks ir man pabandyti pagaminti 🙂
labai skanu,ir gan greit paruosiama,aciu labai uz si superini receptuka:)
virtuvėj esu visiška naujokė,,, bet kaip man skaniai gavosi 🙂 super receptas ir visai nesunku 🙂
O kokie noodles naudojami, kuriuos galima rasti musu parduotuvese? Nes ju yra daug rusiu maciau 🙂
Viskas super isskyrus tai, kad Hoisin’a reikia suvartoti per 3 dienas. Tai arba ismeti arba 3 dienas valgai vien Hoisin 😉 Vargas su tokiais priedais, o su tokiais isskirtiniais dazniausiai taip ir yra 🙁
O kažin jei tokį variantą pabandžius kepant vištieną paprastoje keptuvėje…? Orkaitės neturiu:D