Hoisin vištiena su morkų ir imbiero noodles
Komentarų: 9
Rugpjūčio 24. 2010
Recepto iliustracija

Jūs Wok čempionas be jokio Wok…

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Vištienai:
Noodles (makaronams):
Gaminimas
  1. Nulupame, susmulkiname arba sutriname česnaką, sumaišome su 2 šaukštais hoisin padažo ir soja. Merkiame, ištepame vištą juo ir dedame į dubenį, jį paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve.

  2. Kepti reikia uždėjus groteles ant skardos, ant grotelių tupdome vištienos gabalus ir kepame  190 C orkaitėje apie 40 min.

  3. Kol kepa vištiena, išverdame noodles, paprastai jie verda apie 5 minutes. Tada merkiame juos į šaltą  vandenį.

  4. Morkas nuplauname, nuskutame ir supjaustome arba sutarkuojame šiaudeliais.

  5. Imbierą nulupame ir sutarkuojame.

  6. Į keptuvę pilame šaukštą sezamų aliejaus, kai jis pradeda truputi kaisti, metame morkas, česnaką ir imbierą.

  7. Maišydami pakepame morkas apie 2-3 minutes. Tada pilame sojos padažo ir dedame noodles, noodlestik sušildome ir apvoliojame kartu su morkomis bei visa likusia mase.

  8. Dedame noodles į  lėkštę, ant jų – vištelės gabalą, apibarstome smulkinta kalenda

Komentarai
  • Eglė

    O kažin jei tokį variantą pabandžius kepant vištieną paprastoje keptuvėje...? Orkaitės neturiu:D

  • Asta

    Viskas super isskyrus tai, kad Hoisin'a reikia suvartoti per 3 dienas. Tai arba ismeti arba 3 dienas valgai vien Hoisin ;-) Vargas su tokiais priedais, o su tokiais isskirtiniais dazniausiai taip ir yra :-(

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą