Jautienos mėsainiai su naminiu barbekiu padažu
Mėsainio maltinukams:
Barbekiu padažui:
Gaminimas
Smulkiai supjaustome svogūnus. Suberiame juos į maltą mėsą.
Įmušame du kiaušinius ir du trynius (baltymų prireiks ruošiant mėsainių bandeles!), supilame padažus bei prieskonius, gausiai pabarstome pipirais.
Suformuojame plokščius mėsainių kotletukus ir juos iškepame.
Visus padažo ingredientus supilame į puodą ir kaitiname kol užvirs. Padažas paruoštas!
Norėčiau sužinoti,ar tiktu kiauliena?
Norėčiau sužinoti,ar tiktu kiauliena?
Beata, norėjau paklaust gal ir kvailo klausimo:) kur geriau namų salygom kepti mėsainius? Keptuvėje ar orkaitėje?
Labas, Beata. Norėjau tavęs paklausti. O ar galima į tuos mėsainius nedėti svogūnų?
Siandien isbandziau – puikus receptas! is tiesu, sultingi, skanus ir norisi pakartoti…:) rekomenduoju!
Labai skanu !!!! >.>
Šį savaitgali bandysime ir mes… vaikų ima sutvirtinimo sakramenta… sako kad šašlykai atsibodo
Padažiukas nerealus! 🙂
o idomu jei vietoje jautienos butu pvz. stirtniena ar serniena? Ar reiktu daryti kazka kitaip su mesa?
o idomu jei vietoje jautienos butu pvz. stirtniena ar serniena? Ar reiktu daryti kazka kitaip su mesa?
Norejau paklausti, kokia jautienos dali geriau pirkti, jei farsa noriu susimalti pats?
ir… 4-5 sauktai druskos?!?! cia apie kokio dydzio saukstus kalbama? 🙂
Norejau paklausti, kokia jautienos dali geriau pirkti, jei farsa noriu susimalti pats?
ir… 4-5 sauktai druskos?!?! cia apie kokio dydzio saukstus kalbama? 🙂
Burgeriai gavosi nerealūs! Darėm pirmà kartà, viskas pavyko 🙂 ačiū už receptà! 😉
beata kiek cia iseis is dvie kg porciju truputi per daug o darant is puse kg visko keturgubai dėt mažiau?
o kaip gaminti is pusė kg jautienos
cia būtina patiems kept bandeles ar galima padaryt ir is parduotuviniu bandeliu
labai skanus buvo mesainis gerai beata kad ikele ane?
Keliems vienetams si porcija yra?
Beata o kepant ant lauzo kaip pjaustyti svogunus
Beata, ar tikrai tiek daug druskos dedasi?
Beata, kokio mazdaug storio turetu buti mesos paploteliai?
Labai skani mėsa! Padažas taip pat nuostabus. Tik pritrūko daugiau ingridientų, tai „paturbinom” ir gavosi super! 🙂
Labas Beata, ar mesa reikia kazkiek laiko pamarinuoti pries kepant?
Aciu!
2saukstai druskos, siaube, nežinau kodėl tiek ir įdėjau! Vien druska! Išmesti teko. Nusivyliau receptu
Superinis receptas, jau antrus metus dariau gimtadienio proga, padažas irgi