Spausdinti

Keith Floyd, ilsėkis ramybėje, mes tavęs pasiilgsime ir žiūrėsime tavo vintage laidas bei skaitysime knygas. Ilgai gyvenk, Jamie. Manau, Jamie tikrai gyvens ilgiau, neturės keturių žmonų ir nebankrutuos, o kaip tik, gali būti, kad bus toks vienas turtingiausių TV šefų pasaulyje. Nors gal jau jis ir yra toks? Ir nereikia pavydėti, ir galvų kraipyti dėl to turto – bičas užsidirbo. Ne iš kelmų spardytas yra.

Kepti marinuoti pipirai

0
komentarai
4
Porcijos
4 asm.

Ingredientai

4 įvairių spalvų paprikų

Marinatui:

4 šaukštų balto vyno acto
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto medaus
žiupsnelio oregano
žiupsnelio druskos
kelių lapelių baziliko
česnako skiltelės
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Paprikas kepame orkaitėje apie 1 val. 15 min.

2

Atvėsusias paprikas nulupame ir išimame sėklas.

3

Paruošiame marinatą (sumaišome visus marinatui reikalingus ingredientus) ir užpilame ant paprikų, sudėtų į stiklainį.

Reklama
41011
Ingredientai
Patarimas

Atvėsusias paprikas dedame ant ruginių duoniukų (finn crisps), uždedame baziliko, užtarkuojame šiek tiek permezano sūrio.

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Apie kokį kiekį paprikų eina kalba – ar tai tik 4 vnt. ar daugiau? Ir kitas klausimas – čia greitam vartojimui ar galima ir laikyti per žiemą, jei galima, tai gal reikia dar jas pakaitinti.
    ačiū

Rašyti komentarą