Kepti marinuoti pipirai
Komentarų: 4
Rugsėjo 15. 2009
Recepto iliustracija

Keith Floyd, ilsėkis ramybėje, mes tavęs pasiilgsime ir žiūrėsime tavo vintage laidas bei skaitysime knygas. Ilgai gyvenk, Jamie. Manau, Jamie tikrai gyvens ilgiau, neturės keturių žmonų ir nebankrutuos, o kaip tik, gali būti, kad bus toks vienas turtingiausių TV šefų pasaulyje. Nors gal jau jis ir yra toks? Ir nereikia pavydėti, ir galvų kraipyti dėl to turto – bičas užsidirbo. Ne iš kelmų spardytas yra.

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Ingredientai
Marinatui:
Gaminimas
  1. Paprikas kepame orkaitėje apie 1 val. 15 min.

  2. Atvėsusias paprikas nulupame ir išimame sėklas.

  3. Paruošiame marinatą (sumaišome visus marinatui reikalingus ingredientus) ir užpilame ant paprikų, sudėtų į stiklainį.

Patarimas

Atvėsusias paprikas dedame ant ruginių duoniukų (finn crisps), uždedame baziliko, užtarkuojame šiek tiek permezano sūrio.

Komentarai
  • Lina

    Apie kokį kiekį paprikų eina kalba - ar tai tik 4 vnt. ar daugiau? Ir kitas klausimas - čia greitam vartojimui ar galima ir laikyti per žiemą, jei galima, tai gal reikia dar jas pakaitinti.
    ačiū

  • toma

    sveika.kokioje temperaturoje reikia kepti paprikas,aciu

Rašyti komentarą