Spausdinti

Tai dar viena variacija jūsų visų pamėgtos kinilaw silkės tema. Gaivi, aštri ir sužadinanti apetitą. Jei ruošiate iš vakaro, viską galite susipjaustyti, o sumaišyti tik svogūnus, aitriąsias paprikas, pipirus, imbierus, žoleles su žaliųjų citrinų sultimis ir palikti pasimarinuoti. Kitą dieną liks tik įmaišyti agurkus, mangus ir silkę.

Kinilaw silkė su mangais

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

4 silkės filė (4 juostelių)
1 svogūno galvos
1 žalios aitriosios paprikos
ryšulėlio svogūnų laiškų
ryšulėlio kalendrų
gabalėlio imbiero šaknies
2 žaliųjų citrinų sulčių
2–3 agurkų
1 nevisiškai sunokusio mango
druskos, šviežiai maltų pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Nulupame ir susmulkiname svogūną, smulkiai sukapojame žalią aitriąją papriką, laiškinius svogūnus, kalendras (pasiliekame šiek tiek papuošti) ir suberiame į dubenį.

2

Nulupame imbiero šaknį, sutarkuojame smulkia tarka ir sukrečiame į dubenį.

3

Nuplauname žaliąsias citrinas, išspaudžiame jų sultis ir supilame į dubenį. Pagardiname žiupsniu druskos, viską išmaišome.

Reklama
41011
4

Agurkus, jei žievė stora, nulupame ir supjaustome kubeliais. Mangą taip pat supjaustome kubeliais. Suberiame į dubenį prie kitų ingredientų.

5

Silkės filė supjaustome riekelėmis, sudedame prie visų ingredientų ir sumaišome. Pagardiname šviežiai maltais pipirais ir papuošiame kalendrų lapeliais.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą