Kiniški koldūnai
Įdarui:
Tešlai:
Gaminimas
Iš miltų, vandens ir druskos suminkome tešlą ir leidžiame jai išbrinkti šaldytuve mažiausiai 3–4 valandas.
Ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustome pekininį kopūstą, beriame į dubenį, pasūdome ir sumaigome rankomis.
Porą, špinatus, petražoles supjaustome kuo smulkiau.
Į dubenį dedame maltą mėsą, beriame daržoves, supilame ir skystį, kuris išsiskirs nuo pekininio kopūsto, beriame pipirus, pilame sojų padažą ir išmaišome.
Tešlą iškočiojame kuo ploniau. Bus lengviau tai padaryti, jei vartosite daug miltų.
Formuojame/lipdome koldūnus.
Koldūnus verdame garuose, patepę aliejumi, 35–40 minučių.
mmm kaip skaniai atrodo!
kaip virti garuose,Beata? Laidoje virete bambukiniame puode, o jei tokio neturi tai kokia iseitis?
Laba ryta! 🙂 mano vyras yra tikras koldunu monstras (geraja prasme), tai sugalvojau ji savaitgali palepinti siais skanukais. tik iskilo klausimas del pekino kopusto. Ar naudojote ta, kuri pas mus „perkrikstijo”, ar tikraji (pak choi)? jei pastaraji, tai kur Lietuvoje galima jo rasti? laukiu atsakymo 🙂
Pak choi yra Rimi pirkti 🙂
O koks padažas prie koldūnų. Gal yra ir jo receptas .Ačiū
As kiniskus koldunus o gal jau japoniskus 🙂 isrikiuoju keptuvej su trupuciu aliejaus, trumpai palieku ant karstos virykles, kai apkepa apacia pilu puse puodelio vandens ir uzdengiu dangciu 19min ant mazos ugnies.
Sorry 10min.