Iš miltų, vandens ir druskos suminkome tešlą ir leidžiame jai išbrinkti šaldytuve mažiausiai 3–4 valandas.
Ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustome pekininį kopūstą, beriame į dubenį, pasūdome ir sumaigome rankomis.
Porą, špinatus, petražoles supjaustome kuo smulkiau.
Į dubenį dedame maltą mėsą, beriame daržoves, supilame ir skystį, kuris išsiskirs nuo pekininio kopūsto, beriame pipirus, pilame sojų padažą ir išmaišome.
Tešlą iškočiojame kuo ploniau. Bus lengviau tai padaryti, jei vartosite daug miltų.
Formuojame/lipdome koldūnus.
Koldūnus verdame garuose, patepę aliejumi, 35–40 minučių.
Sorry 10min.
As kiniskus koldunus o gal jau japoniskus :) isrikiuoju keptuvej su trupuciu aliejaus, trumpai palieku ant karstos virykles, kai apkepa apacia pilu puse puodelio vandens ir uzdengiu dangciu 19min ant mazos ugnies.