Korėjietiškos burokėlių salotos, kurios tikrai ilgai neužsiliks nesuvalgytos. Pagardintos česnakais, aitriosiomis paprikomis ir kalendrų sėklomis.
Korėjietiški burokėliai
Reikės:
Gaminimas
Nuskutame ir šiaudeliais sutarkuojame burokėlius. Plonais pusžiedžiais supjaustome svogūnus. Plonomis skiedrelėmis supjaustome arba sutriname česnakus. Viską suberiame į didelį dubenį, pagardiname druska, actu ir išmaišome.
Mažame puodelyje įkaitiname aliejų. Į jį suberiame kalendrų sėklas, aitriąsias paprikas ir iškart supilame ant daržovių, išmaišome.
Burokėlius perdedame į stiklainius, uždengiame ir laikome šaltai.
Neapsakomai skanu ! Tiesiog neapsakomai.AČIŪ,Beata.Jūs turite intuiciją maistui.
Naujai atrasta meile burokeliams!! Bet you had me at the first crunch of burokeliai kai rode reklama ir vyko siu salotu ragavimas. Dieviska 🙂 Tikiuosi vyras spes paragauti…
Aciu, super gavosi, jau antra partija padariau!!!
super! Susivalge per viena karta,beliko tik stiklaini isplauti 🙂
Nu superiniai.o kiek laiko galima juos taip laikyti saldytuve?o ziema atlaikytu?
Miela Beata,ar galetumet atrasyti ar atlaikytu tokie burokeliai ziema?turiu daug zaliu burokeliu,lb noreciau tokiu salotu ziemai:)
Aha, man irgi aktualu, kiek sis sedevras issilaiko?
Po to,kai pirma karta juos pagaminau,Korejietiski burokeliai tapo trecia mano namu duona.Aciu,Beata!
Aciu uz puiku recepta.
Jau dariau tris kartus, nes labai skanūs burokėliai gaunasi. Beata, sakykite, o gal galima vietoj burokėlių naudoti morkas? Gal esate bandžiusi su morkomis?
Ar tiktu obuoliu actas? skirtusi labai skonis nei su balto vyno actu?
Superiniai, niam 🙂
Beata, o kaip tos kalendros? As labai nemegstu kalendru lapu, ar seklos turi Ta pati kvapa ir skoni? Jei taip, tai gal skanu ir be ju butu ..
Pasidariau. Skanumėlis! Tik nedėjau kalendros (nemėgstu jos) ir česnaką įmečiau į aliejų keliom sekundėm, kad būtų švelnesnis (negaliu valgyt žalio česnamo).
Beata, o ka galima būtų įdėt vietoj kalendros?
Prisiekiu, dar niekada gyvenime nevalgiau tokių skanių burokėlių! Deja, neturiu tokio kombaino, tai tarkavau rankomis per tarką , tarkavau ir galvojau: neduok Dieve gausis neskanūs, o aš čia tiek kankinuosi… Bet mano lūkesčiai buvo pateisinti su kaupu! FANTASTIŠKAI skanu!
Net negalvojau ir netikėjau, kad iš paprastų burokėlių gali išeiti toks šedevras. Ačiū !
Skanumėlis. O geriausia tai, kad ir vaikams patiko:)))
Ar toks pats receptas tinka ir morkoms? Aciu
O koks aliejus tinka? Alyvuogių ar kitoks ?
O burokeliai butinai turi buti zali? Kaip tycia turiu virtu tiktais 🙂
Sveiki,
O ar nera burokeliai kieti, nes nevirti?
Gaila, kad nėra darbo eigos aprašymo, nes video neatidaro nei per vieną naršyklę… 🙁
Kaip dar padarot burokelius siaudeliais be kombaino?
Puikus receptas. Išbandyta. Būtinai kartosiu.