Meksikietiškas takų pyragas
Porcijos
4 asm.
Reikės:
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
800 g maltos jautienos
1 pakelio „Santa Maria” Taco prieskonių mišinio
100 ml vandens
6 šaukštelių „Santa Maria” Chunky Salsa padažo
Druskos, juodųjų pipirų
4 keptų paprikų
250 g keptų pievagrybių
200 g vyšninių pomidorų
4 šaukštų konservuotų kukurūzų
250 ml grietinėlės
100 g tarkuoto puskiečio sūrio
6 šaukštelių „Santa Maria” Chunky Salsa padažo
4 didelių „Santa Maria” tortilijų
Smulkintų Iceberg salotų, kalendrų lapelių, konservuotų kukurūzų papuošti
Pusės pakelio „Santa Maria” kukurūzinių traškučių su druska
Pusės indelio „Santa Maria” švelnaus tako padažo
Kaip gaminti?
Reklama
Ingredientai
Patarimas
Reklama