Morkų, brokolių ir pupelių sriuba
Reikės:
Gaminimas
Supjaustome svogūną sriubiškai ir lengvai pakepinam.
Tada, toje pačioje keptuvėje, lengvai apkepame morkas, taip pat smulkiai supjaustytas.
Tada jau obuolį dedame tarkuotą ar pjaustytą, kelios akimirkos, tada viską į puodą ir vandeniu užpilame.
Dedame išvirtas pupeles ir saliero lapkotį – tegul paverda viskas.
Tada, kai jau viskas minkšta ir malonu, saliero kotą ištraukiame (druskos nepamiršti reikia). Pabaigai į sriubą įdedame smulkiai pjaustytą brokolį. Jo svarbu nepervirti.
Gaminau, neisivaizdavau koks cia tas skonis bus, bet buvo gerai. Ir tokiu oru sriuba yra nepakeiciama!
Sveiki,
o kaip su tuo šaukšteliu sviesto?
Kurioje dalyje ir kaip jį įpaišyti į šią sriubytę?
(iki šiol bijojau eksperimentuoti :/)
O galima keisti konservuotom pupelėm?