Morkų, brokolių ir pupelių sriuba
Komentarų: 5
Spalio 20. 2014
Recepto iliustracija

Šią sriubą pagaminsite lengvai ir greitai. Tastes like heaven. Paprasta.

Beatos virtuve - morku, brokoliu ir pupeliu sriuba

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Supjaustome svogūną sriubiškai ir lengvai pakepinam.

  2. Tada, toje pačioje keptuvėje, lengvai apkepame morkas, taip pat smulkiai supjaustytas.

  3. Tada jau obuolį dedame tarkuotą ar pjaustytą, kelios akimirkos, tada viską į puodą ir vandeniu užpilame.

  4. Dedame išvirtas pupeles ir saliero lapkotį – tegul paverda viskas.

  5. Tada, kai jau viskas minkšta ir malonu, saliero kotą ištraukiame (druskos nepamiršti reikia). Pabaigai į sriubą įdedame smulkiai pjaustytą brokolį. Jo svarbu nepervirti.

Komentarai
  • Kristina

    O galima keisti konservuotom pupelėm?

  • Ieva

    Sveiki,

    o kaip su tuo šaukšteliu sviesto?
    Kurioje dalyje ir kaip jį įpaišyti į šią sriubytę?
    (iki šiol bijojau eksperimentuoti :/)

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą