Morkų ir pomidorų sriuba su kokosu pienu
Komentarų: 31
Lapkričio 20. 2014
Recepto iliustracija
Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Supjaustykite smulkiai svogūną.

  2.  Įkaitinkite aliejų puode. Suberkite ciberžolę ir svogūnus ir pakepkite, kol suminkštės.

  3. Morkas supjaustykite mažais gabaliukais ir suberkite į puodą.

  4.  Konservuotus pomidorus taip pat supilkite prie morkų ir pavirkite keletą minučių, vis pamaišant.

  5.  Užpilkite vandens, kad apsemtų, įberkite druskos, pipirų pagal skonį. Uždenkite ir virkite 15-20 minučių arba kol morkos jau bus minkštos.

  6. Tada blenderiu viską sutrinkite puode, supilkite kokosų pieną (ar kitą riešutų/sojos/paprastą). Paragaukite, gal norėsis dar vandens ar kokosų pieno, druskos.

  7.  Pilkite į lėkštę,  įberkite konservuotų kukurūzų, pašlakstykite dar alyvuogių aliejumi ir papuoškite kalendros lapeliais. Skanaus!

Komentarai
  • Lina

    Retai komentuoju, bet ši sriuba komentaro tiesiog nusipelno! Jau daugybę kartų virta, vaikų labai mėgstama ir svečius sužavinti. Tiesiog labai paprastai pagaminama nepaprasta sriuba!!!

  • Edita

    Nezinau... Ko idejai - toks ir skonis. Man preskoka buvo... Ispaudziau raudonojo kario pastos, cukraus sauksteli, va tada buvo skanu!

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą