Pomidorų salotos su ožkų sūrio sniegu ir čiobreliais
Salotoms:
Užpilui:
Gaminimas
Ožkų sūrį kiškite į šaldymo kamerą kelioms valandoms, jis turi sušalti į ragą.
Svogūną supjaustykite kuo smulkesniais gabaliukais. Užpilkite jį baltojo vyno actu ir leiskite pasimarinuoti 10 minučių.
Į marinatą dėkite medų arba cukrų, gerai išmaišykite, tada supilkite aliejų ir įberkite druskos.
Pomidorus supjaustykite griežinėliais, guldykite ant lėkštės, pašlakstykite užpilu, smulkia tarkele užtarkuokite šaldyto sūrio, pabarstykite čiobreliais.
Tai yra fantastiškas būdas suteikti pikantiškumo ten, kur norisi ožkų sūrio. Jį galite užtarkuoti ant keptų burokėlių ar netgi ant duonos skrebučio. Patikėkite manimi, tai triukas, kurį verta įsidėmėti.