Sluoksniuotas angliškas desertas dubenyje „Trifle”

3
komentarai
0
Porcijos
6 asm.

Biskivitas:

3 kiaušinių
50 g cukraus
30 g lydyto Dvaro sviesto
50 g miltų
Pusės šaukštelio kepimo miltelių
Druskos
5-6 šaukštų aviečių uogienės
2 pakuočių Dr. Oetker aviečių skonio želė
400 g šaldytų aviečių
300 g šaldytų šilauogių

Vanilinis kremas:

450 g Dvaro grietinėlės (35% riebumo)
200 g Dvaro pieno (3,5 % riebumo)
5 kiaušinių trynių
 2-5 šaukštų cukraus
 1 kupino šaukšto cukraus
1 šaukštelio vanilinio cukraus
morengų serviravimui
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą