Receptai
Dienos meniu
Patiekalai
Valgyk ir žydėk
Šventės ir progos
Pusryčiai
Pietūs
Vakarienė
Užkandžiai
Peržiūrėti daugiau...
TV receptas
Žirniai su spirgučiais ir moliūgu
Kas sakė, kad žirniai gali būti tik su spirgučiais? Į klasikinį lietuvišką patiekalą įmaišykite moliūgų tyrės – ir, patikėkit, tai viską pakeis! Tie žirniai bus švelnūs, kremiški, tokie, kad norisi dar šaukštelio
Peržiūrėti daugiau...
Blogas
Produktai
Parduotuvė
Dienos meniu
Pusryčiai
Pietūs
Vakarienė
Užkandžiai
Peržiūrėti daugiau...
Patiekalai
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Makaronai
Varškės patiekalai
Peržiūrėti daugiau...
Valgyk ir žydėk
Be glitimo
Be kiaušinių
Be pieno
Bemėsis pirmadienis
Peržiūrėti daugiau...
Šventės ir progos
Kūčios
Kalėdos
Pamaitinti minią
Kepiniai ir desertai
Peržiūrėti daugiau...
TV receptas
Žirniai su spirgučiais ir moliūgu
Kas sakė, kad žirniai gali būti tik su spirgučiais? Į klasikinį lietuvišką patiekalą įmaišykite moliūgų tyrės – ir, patikėkit, tai viską pakeis! Tie žirniai bus švelnūs, kremiški, tokie, kad norisi dar šaukštelio
Peržiūrėti daugiau...
Sluoksniuotas angliškas desertas dubenyje „Trifle”
Komentarų: 0
Gruodžio 28. 2023
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Biskivitas:
3 kiaušinių
50 g cukraus
30 g lydyto Dvaro sviesto
50 g miltų
Pusės šaukštelio kepimo miltelių
Druskos
5-6 šaukštų aviečių uogienės
2 pakuočių Dr. Oetker aviečių skonio želė
400 g šaldytų aviečių
300 g šaldytų šilauogių
Vanilinis kremas:
450 g Dvaro grietinėlės (35% riebumo)
200 g Dvaro pieno (3,5 % riebumo)
5 kiaušinių trynių
2-5 šaukštų cukraus
1 kupino šaukšto cukraus
1 šaukštelio vanilinio cukraus
morengų serviravimui
Daugiau receptų su:
Dvaro
Grietinėlės kremas
Želė desertas
Komentarai
Komentarų nėra.
Rašyti komentarą
Atšaukti atsakymą
Komentaras*
Vardas (privalomas)
El. paštas (nepublikuojamas, bet privalomas)
Komentuoti
Δ
Panašūs receptai
Varškės desertas su želė gabaliukais
Oreo šokoladiniai keksiukai
Aguoninės mielinės bandelės su citrinų kremu
Keksiukai su morkomis ir avižų sėlenomis
Rodyti visus
Komentarų nėra.