Spausdinti

Mažesnis paukštis labai puiku, bet per šventes, tai ir kalakuto koją galima išsikepti. Paprastai, gardžiai.

Šventinė kalakuto koja

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.

Reikės:

kalakuto kojos
50 g sviesto
citrinos
4 rozmarino šakelių
2 lauro lapų
druskos, pipirų
alyvuogių aliejaus kepti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Ant kepimo skardos, kurioje kepsime kalakutą, sudedame citrinos griežinėlius. Pašlakstome juos aliejumi. Klojame kelias šakeles rozmarino ir uždedame lauro lapų.

2

Kalakuto koją įtriname druska ir pirštais aptepame minkštu kambario temperatūros sviestu – taip odelė dar gardžiau apskrus. Ant viršaus galima uždėti dar vieną rozmarino šakelę, na o apibarstyti pipirais – rekomenduojama.

3

Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 val. ir 20 min.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą