Spausdinti

 

 

 

Vištiena su karštomis, bet traškiomis burokėlių salotomis

0
komentarai
14
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Vištienai reikės:

Vištienos kumpelių
„Garam Masala“ prieskonių mišinio
druskos, pipirų
kukurūzų miltų
alyvuogių aliejaus kepimui

Burokėlių salotomos reikės:

3 šviežių burokėlių
druskos, pipirų
šaukšto sviesto kepimui šlakelio alyvuogių aliejaus
citrinos sulčių
petražolių papuošimui
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

Ruošiame vištieną:

1

Vištieną dosniai pabarstome „Garam Masala“ prieskonių mišiniu, pabarstome druska bei pipirais.

2

Vištienos gabalėlius apvoliojame kukurūzų miltuose.

3

Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų ir dedame vištienos gabaliukus, apskrudiname iš abiejų pusių, dedame į kepimo indą ir pašauname į 180 laipsnių orkaitę 20 minučių.

Reklama
41011

Pasiruošiame karštas burokėlių salotas:

1

Nulupame burokėlius ir supjaustome šiaudeliais arba sutarkuojame stambia burokine tarka.

2

Įkaitiname keptuvę. Į keptuvę dedame šaukštą sviesto ir šiek tiek alyvuogių aliejaus, kad sviestas neprisviltų.

3

Kai sviestas išsilydo, beriame burokėlius ir greitai pamaišome. Paskaniname druska, pipirais, išspaudžiame citrinos sulčių. Maišydami pakepiname vos kelias minutes, kad burokėliai išsaugotų traškumą.

Reklama
41011
4

Iškepusią vištieną patiekiame lėkštėje su burokėlių salotomis.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Sveika Beata, norėčiau pasigaminti tokių burokėlių, tad gal išduotumėt paslaptį, kur būtų įmanoma nusipirkt tokią tarką? 🙂

  2. Greitas klausimas, o, sita, burokus iki siol valgiau tik virtus, tai sitaip pakepinus tik pora minuciu, ar jie ne per kieti, valgomi? 🙂

  3. Burokai tikras skanumėlis! Paprasta, bet genialu 🙂 Kai tik pamačiau šių burokų receptą per TV, iškart pamaniau, kad bus nuostabus kiek pabodusios virtų burokėlių mišrainės paįvairinimas.

  4. Keptos burokėlių salotos – tikras atradimas 🙂 Ačiū. Ir kas svarbiausia, kad labai greitai pagaminamos

  5. Kepant burokėlius, užberkit čiobrelio, bus dar skaniau ir geriau. Išbandyta! Labai geras skonių derinukas.

Rašyti komentarą