Spausdinti

Tikrai visi puikiai žinote karštą morkų ir žirnelių mišrainę? Bet dabar aš darau tokią mišrainę nesivargindama su morkų virimu ir lupimu, be to, dar morkoms į draugiją įpiršau pastarnoką ir porą, kurie tikrai puikiai palinksmino jau vieni kitiems įkyrėjusius morką ir žirnelius. Puikiausias karštas garnyras, labai paprasta, bet labai skanu. Saldu ir malonu. Štai toks pirmokiškas receptas šiandien. Tinka Velykiniam stalui.

 

 

Žirnelių, pastarnokų ir morkų mišrainė

0
komentarai
1
Porcijos
4 asm.

Reikės:

4 morkų
2 pastarnokų
2 porų
Kelių šimtų gramų šaldytų žalių žirnelių
2 šaukštų sviesto
Druskos
Pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Morkas ir pastarnokus nulupame ir supjaustome nedideliais kvadratėliais. Porus – žiedeliais.

2

Į puodą sudedame sviestą, jį išlydę sudedame morkas bei pastarnokus ir sandariai uždengiame dangčiu.

3

Troškiname ant silpnos ugnies apie 7 minutes.

Reklama
41011
4

Sudedame porus ir troškiname dar apie 7-10 minučių.

5

Sudedame žirnelius ir patroškiname dar kelias minutes.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą