Žirnelių, pastarnokų ir morkų mišrainė
Komentarų: 1
Kovo 29. 2010
Recepto iliustracija

Tikrai visi puikiai žinote karštą morkų ir žirnelių mišrainę? Bet dabar aš darau tokią mišrainę nesivargindama su morkų virimu ir lupimu, be to, dar morkoms į draugiją įpiršau pastarnoką ir porą, kurie tikrai puikiai palinksmino jau vieni kitiems įkyrėjusius morką ir žirnelius. Puikiausias karštas garnyras, labai paprasta, bet labai skanu. Saldu ir malonu. Štai toks pirmokiškas receptas šiandien. Tinka Velykiniam stalui.

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Morkas ir pastarnokus nulupame ir supjaustome nedideliais kvadratėliais. Porus – žiedeliais.

  2. Į puodą sudedame sviestą, jį išlydę sudedame morkas bei pastarnokus ir sandariai uždengiame dangčiu.

  3. Troškiname ant silpnos ugnies apie 7 minutes.

  4. Sudedame porus ir troškiname dar apie 7-10 minučių.

  5. Sudedame žirnelius ir patroškiname dar kelias minutes.

Komentarai
  • Kristi

    O morkytes sušaldytos iš pakelio, kad nereikia lupti? :)

Rašyti komentarą