Spausdinti

Skaniai ir sveikai. Kepdama vokelyje žuvis neišleidžia visų savo syvų lauk, o meiliai su kartu kepamomis daržovėmis pasidalina. Labai geras būdas, kai jau atsibos visaip kaip kitaip tą žuvelę čirškinti.

Žuvis su daržovėmis vokelyje

0
komentarai
5
Porcijos
1 asm.

Reikės:

starkio ar kitos žuvies filė su oda
poro
moliogo riekės
vieno didesnio ar kelių mažesnių agurkų
pipirų
druskos
sviesto
žuvies prieskonių mišinio
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pasiruošiame daržoves: suraikome porą, stambia tarka ar šiaudeliais susmulkiname moliūgą ir agurkus.

2

Daržoves pabarstome pipirais ir druska.

3

Žuvies filė suraikome gabaliukais lygiomis porcijomis ir paskaniname žuvies prieskonių mišiniu.

Reklama
41011
4

Imame kepimo popieriaus ar folijos lakštus (kiekvienam žuvies gabaliukui atskirai), ant kiekvieno dedame po saują daržovių, ant daržovių pasodiname žuvies gabalėlį, jį patepame sviestu bei šiek tiek pasūdome.

5

Dabar kiekvieną porciją atsakingai supakuojame į vokelį – užlankstome visas kraštines, popierių ar foliją lenkdami į vidų, kad kepdamas vokas neiširtų.

6

Supakuotą žuvį su daržovėmis siunčiame į karštą, 200 laipsnių, orkaitę 10–15 minučių.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Laba diena, kad vegetarai nevalgo ne tik mėsos, bet ir žuvies. Tai šitas receptukas netinka prie vegetarų skilties.

  2. Labai labai skanu, ipatingai jei norisi kazko sveiko ir neriebaus, isbandziau ir dar ne karta bandysiu, ne pirma karta gaminu is beatos receptu ir dar ne karto neteko nusivilti. Aciu tau Beata 🙂

Rašyti komentarą