Tai va, apie lašišą su medumi, soja ir garstyčiomis, taip ji padaryta labai skani ir šalta, o daržovės šalia – kiekvieno asmeninis reikalas. Išsikepame du gabalus: vieną suvalgome vakare, kitą nešamės į darbą.
Lašiša su medum ir garstyčiom
Žuviai:
Padažui:
Gaminimas
Lašišą truputį pabarstome druska ir pipirais, ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus kepti.
Dubenėlyje sumaišome sojos padažą, grūdėtas garstyčias, šaukštą medaus ir truputį citrinos sulčių.
Lašišą apkepame iš abiejų pusių. Kai žuvis jau beveik iškepusi, ant jos pilame medaus, garstyčių, sojos mišinį ir dar 2-3 min. pakepame. Padažas gražiai apgaubia lašišą ir sutirštėja.
Į lėkštę sudedame daržoves – salotas, pomidorą, agurką, morką.
Dubenėlyje suplakame padažo ingredientus.
Ant daržovių užmetame lašišą ir valgome su padažu.
Nėra nė vieno komentaro! O be reikalo! Tai pati skaniausia kepta lašiša kokią teko valgyti 🙂 Gal vyras gamindamas npuikiai sudėjo ingredientus, nežinau, bet receptas puikus 🙂 Didžiausias darbas – išdarinėti žuvį, o visa kita labai greitai. Tik nepamirškite išimti prieš kepant žuvį ašakų.
Puikus receptas! Žuvies skonis – fantastiškas…ir labai lengva pagaminti 🙂
Superinis receptas! Visi atradome lašišą kitaip 🙂