Spausdinti

Receptas turetu buti itrauktas ir i knygos skyriu  „Per barzdą varvėjo, nieko burnoj neturėjau“, ten – vasariški gėrimai ir vienas kitas alkoholinis kokteilis…

 

Romo punšas

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

400 ml šviežių apelsinų sulčių
1 laimo sulčių
4-5 šaukštų cukraus (galima mažiau)
350 ml tamsaus romo
10 lašų angosturos biterio
Muskato riešuto, šviežiai užtarkuojamo ant jau padaryto kokteilio su ledu
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Apelsinų sultyse ištirpiname cukrų.

2

Sumaišome su romu.

3

Išspaudžiame ten pat laimo sultis.

Reklama
41011
4

Į stiklinę pridedame tiek, kiek telpa ledo. Užpilame stipriuoju kokteiliu ledą.

5

Ant viršaus užtarkuojame šiek tiek muskato riešuto.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą