500 g kvietinių miltų (galite per puse dėti viso grūdo kvietinių miltų)
2 nubrauktų šaukštelių druskos
2 šaukštai moliūgo sėklų
1 šaukšto aguonų
2 šaukštų linų sėmenų
2 šaukštų kanapių
100g virtų grudų (spelta, kviečiai, avižos, rugiai, ar perlinės kruopos)
300-350 ml pieno
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Reklama
41010
Ingredientai
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
500 g kvietinių miltų (galite per puse dėti viso grūdo kvietinių miltų)
2 nubrauktų šaukštelių druskos
2 šaukštai moliūgo sėklų
1 šaukšto aguonų
2 šaukštų linų sėmenų
2 šaukštų kanapių
100g virtų grudų (spelta, kviečiai, avižos, rugiai, ar perlinės kruopos)
300-350 ml pieno
0
Mano mėgstamiausi
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia