Jau ne kartą suokiau apie avokadą, nors riebus, bet sveikas ir labai skanus. Naudoju jį vietoj sviesto. Jei avokadas pasitaiko kietas, tai po kelių dienų kambario temperatūroje suminkštėja puikiausiai. Vienu metu avokadas, ančiuviai ir, jei yra, rukola, buvo topų topas mano valgiaraštyje. Kitas labai puikus variantas, bet be ančiuvių – su alyvuogėmis, kaparėliais ir rukola.
Ir dar lietuviškas itališkos bruschetta su pomidoru ir mozarela variantas: grūdėta varškė vietoj mozarelos, keletas baziliko lapelių, pomidoriukai, truputėlis druskos ir pipirų.
Greita, skanu ir paprasta.
o kas ta rukola? atsiprašau už neišprusimą 🙁
sakykite o ta rukola visad buna tokia kartoka-astroka,nemoku ne apibudinti,ragavau nesenai ja pirma karta,paliko ne koki ispudi