Lavašo suktinukai su jautiena ir salierų remoulade
Komentarų: 9
Rugsėjo 18. 2012
Recepto iliustracija

Remoulade yra klasikinis majonezo padažas su kaparėliais ar agurkėliais, salierų remoulade yra super skanus dalykas ypač tiem kurie mėgsta salierus, o aš tai tikrai labai labai mėgstu. Tik viena bėda su jų nulupimu reikia truputi pasiterlioti…bet gardumynas, ir dar pjaustykite tarkuokite šiaudeliais, aišku galima ir stambia burokine tarka, bet tada tokia labiau košė, mažiau struktūrizuota ir traški mišrainė išeina…

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Nulupame saliero šaknį ir supjaustome plonais šiaudeliais ar sutarkuojame stambia tarka. Susmulkintą salierą pabarstome druska bei apšlakstome citrinos sultimis, kad salieras nepajuodotų.

  2. Į dubenį dedame porą šaukštų majonezo, porą šaukštų grietinės, tiek pat garstyčių, suberiame kaparėlius ir viską gerai išmaišome šaukštu.

  3. Ant tortilijos ar lavašo klojame sluoksnį karštai rūkyto jautienos kumpio, supjaustyto riekelėmis. Kumpio sluoksnis neleis tortilijai ar lavašui sudrėkti.

  4. Ant kumpio sluoksnio lygiai paskleidžiame saliero ir kaparėlių mišinį.

  5. Duonos lakštą susukame į tūtelę, suvyniojame į kepimo popierių ar maišelį.

Komentarai
  • Ema

    O nereikia tu suktinuku apkepinti? Ar y orkaite ydeti ? :)

  • Laura

    Ačiū už receptą. Labai skanu ir greita, tik ant saliero nepyliau citrinos sulčių, nes mano skoniui tos rūgštelės pilnai pakako nuo garstyčių ir kaparėlių. Verta šįą užkandėlę pagaminti, kai netikėtai svečiai užklumpa ;)

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą