Spausdinti
Varškės, rikotos ir raugintų agurkėlių užtepas
Porcijos
4 asm.
Reikės:
Nedidelio indelio rikotos
200 g varškės
šaukšto majonezo
2 šaukštų grietinės
1–2 marinuotų agurkėlių
Kelių bazilikų lapelių
Šaukšto citrinų sulčių
Žiupsnelio druskos
Kaip gaminti?
Reklama
Gaminimas
1
Agurkėlį smulkiai supjaustome, o likusius ingredientus sutriname maisto smulkintuvu ir įmaišome agurką.
Ingredientai
Patarimas
Su salierų/morkų/šviežių agurkų lazdelėmis – gaivu ir, ką jau čia, paprasčiausiai tobula.
Reklama
turėtų būt labai skanu 🙂 visi jūsų receptai įdomūs, skanūs ir nesudėtingi 🙂 aš pati panašiai darau, tik su varške, o ją sumaišau su grietine, majonezu, šiek tiek česnakiuko, krapų ir sutarkuoju šviežią agurkėlį, viską sumaišau, užtepu ant skrudintos duonytės ir viskas 🙂 labai skanu ir paprasta 🙂
Prašau, idekite nuotrauka!
Esu tik įsibėgėjanti jauna namų, o juolab virtuvės šeimininkė, o jūsų receptus skaitau kaip patį įdomiausią romaną, žodžiu, fanė 😀 Tad turiu pasiūlymėlį nedidelį – jeigu pradėtumėte rašyti patarimus pradedančioms suktis virtuvėje – ką daryti kad keptuvė nepridegtų, kad tešla nekibtų ir pan. Nes man bent jau asmeniškai to kartais labai trūksta, o daug paaugliukų norėtų tapti namų šeimininkėmis.
Sako, idėjų blogų nebūna, nebent ne laiku arba ne vietoj, tai tikiuosi kad vietoj. :))
Beata, tai visgi ar marinuoti agurkėliai ar rauginti? 🙂 Recepte vienaip parašyta, pavadinime kitaip 🙂