Spausdinti

Super paprastai paruošiamas, gardus pikantiško skonio užkandis. Petražolės dalijasi žiemą taip išsiilgtu gaivumu, o spanguolės paryškina skonį ir suteikia paslaptingumo. Tik būtinai pasilikite šiek tiek laiko sūriams pašaldyti. Patiekti galite su sūriais trapiais sausainiais.

 

 

 

Fetos ir ožkų pieno sūrio rutuliukai

1
komentarai
0
Porcijos
2 asm.

Reikės:

150 g šviežio ožkų pieno sūrio
100 g kreminio fetos sūrio
100 g kreminio sūrio
šviežiai maltų juodųjų pipirų
saujos petražolių
druskos
saujos džiovintų spanguolių
saujos migdolų riekelių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Ruošiame rutuliukus: visus tris sūrius gerai išsukame dubenyje. Įberiame šviežiai maltų pipirų ir paragaujame, ar jūsų skoniui užtenka sūrumo. Sūrių mišinį kišame į šaldytuvą arba šaldiklį, jei svečiai greitai rinksis. Iš šalto sūrio bus lengviau formuoti rutuliukus. Petražoles smulkiai supjaustome, spanguoles taip pat pasmulkiname, kartu su migdolais suberiame į plokščią lėkštę.

2

Sūrių mišinį kabiname šaukšteliu ir formuojame rutuliukus. Juos pavoliojame lėkštėje su petražolėmis, migdolais ir spanguolėmis.

Ingredientai
Patarimas

Idėja: sūrius galite maišysi su skaldytais graikiniais riešutais arba apvolioti sėklų, skaldytų riešutų mišiniu. Galite vienu metu patiekti skirtingų rutuliukų.

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą