Tvirto ir ryškaus skonio grikių kruopos labai dera su sodriu ekologišku jautienos sultiniu „Maggi“. Jame išvirtos kruopos išlieka birios ir kupinos skonio, todėl yra skanios ir atšalusios.
Grikių košė su voveraitėmis ir rūkytu varškės sūriu

Reikės:
Gaminimas
Grikius nuplauname, suberiame į puodą ir užpilame 500 ml vandens. Sutrupiname vieną ekologišką „Maggi“ jautienos sultinio kubelį ir verdame apie 15 minučių, kol visas sultinys susigers į kruopas.
Keptuvėje gerai įkaitiname sviestą ir aliejų. Sudedame nuvalytas ir nusausintas voveraites, apkepame nevartydami, kad šios gražiai paruduotų. Pabaigoje suberiame smulkintus česnakus, beriame žiupsnį druskos ir juodųjų pipirų, pamaišome ir dar kelias minutes viską pakepame.
Grikius gardiname keptomis voveraitėmis, beriame trupinto varškės sūrio ir kapotų petražolių.

Ekologiškuose „Maggi“ sultiniuose nėra daug druskos ir aštrumo, tad jie neužgožia kitų produktų skonio, tik suteikia jiems reikiamo gilumo. Gera naujiena ta, kad visos ekologiškų „Maggi“ sultinių pakuotės popierinės ir suyrančios!
Sveiki,
Čia porcija dviems?
Dėkui 🙂