Spausdinti

Vytaras pasakojo, kad jo šeima jau ne sykį tokį sriubos puodo balių kėlė ir labai svečiai džiaugiasi, nes iš mėgstamiausių savo ingredientų patys sriubą susikonstruoja. Vienintelis rūpestis šeimininkams išvirti tvirto sultinio puodą. Tada galima atlikti ir iš vakaro.

Azijietiškas sriubos puodas pagal Vytarą Radzevičių

0
komentarai
0

Reikės:

sultinio (išvirto iš vištienos bei kiaulienos šonkaulių, imbiero, čili pipiro, česnakų, svogūnų, juodųjų pipirų, druskos)
virtų kiniškų makaronų
menkės
salotos
pievagrybių
salierų
vištienos
šparaginių pupelių
žiedinių kopūstų
krevečių, daigų
kiaulienos faršo kukuliukų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Vaišių dieną į supjaustykite ir į mažus dubenėlius sudėkite pasirinktus ingredientus sriubai: žalią vištieną, žuvį, daržoves.

2

Toliau viskas paprasta: sultinį užverdate. Kiekvienas svečias išsirenka norimus ingredientus savo sriubai, prieina prie kunkuliuojančio sultinio puodo, meta ingredientus į jį ir paverda apie 5-7 min. Tuomet juos išgriebia ir kartu su sultiniu įsipila į asmeninį dubenį.

Ingredientai
Patarimas

Vytaras pasakojo, kad Azijoje patyrę Hot Pot valgytojai linkę prie puodo nepulti, nes kai jame visokie grybai, salierai, krevetės ar daigai paverda, su kiekviena porcija ši sriuba darosi vis labiau patyrusi, turtingesnė ir sodraus skonio.

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą