Azijietiška vištienos sriuba su imbieru
Komentarų: 0
Gegužės 19. 2021
Recepto iliustracija

Žaibiškai paruošiama, spalvinga ir gaivi sriuba, kurioje pagrindiniu smuiku groja ekologiškas vištienos sultinys „Maggi“. Imbieras suteikia malonios šilumos, o vakarykštė kepta vištiena ir daržovės – sotumo. Meškoms tramdyti labai tinkanti sriuba!

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Pasiruošiame sultinį: ekologiško vištienos sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš tirpindami patriname šakute arba sutrupiname.

  2. Į karštą sultinį pilame ryžių actą, sojų padažą ir sukrečiame smulkiai sutarkuotą imbierą. Paverdame 10 min.

  3. Baigiant virti į puodą sumetame susmulkintą keptą vištieną, sulaužytus ryžių makaronus, šaldytus žirnelius, šiaudeliais supjaustytas arba sutarkuotas morkas. Paverdame kelias minutes ir išjungiame kaitrą. Makaronai jau išvirę.

  4. Į kiekvieną sriubos dubenėlį beriame griežinėliais supjaustytų ridikėlių ir kapotų žalumynų.

    Gaminimo žingsnio iliustracija
Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą