Spausdinti

Čia pristatau labai itališką sumuštinių variantą su visais tų kraštų maisto herojais: mocarela, saulėje džiovintais pomidorais ir bazilikų bei parmezano pagardu – pesto.  Paprasta ir aišku. Tinka ne tik pusryčiams.

 

Karšti sumuštiniai su mozzarella, džiovintais pomidorais, pesto ir rukola

0
komentarai
25
Porcijos
8 asm.
Kepimo, virimo laikas
10 min.

8 asmenims:

8 riekės baltos duonos arba čiabatos
2 šaukštai pesto
8 saulėje džiovintų pomidorų
100 g mocarelos
baziliko lapelių
rukolos (gražgarsčių) lapelių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.

2

 Duonos riekes patepame su pesto padažu, uždedame mocarelos gabalėlių ir saulėje džiovintų pomidorų.

3

Pašauname į orkaitę. Kai duona apskrus ir sūris išsilydys, išimame.

Reklama
41011
4

Ant viršaus uždedame rukolos, pašlakstome balzamiko actu.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. dar cia labai tinka nedidelis gabalelis parmos kumpelio..tik ne per daug, nes paskui bus per suru.. 🙂 idealus sumustinukai lengvai vakarinei prie vyno..

  2. dar cia labai tinka nedidelis gabalelis parmos kumpelio..tik ne per daug, nes paskui bus per suru.. 🙂 idealus sumustinukai lengvai vakarinei prie vyno..

  3. Laba diena,
    norėjau pasiteirauti kiek laiko šaldytuve galima laikyti naminį pesto padažą?

  4. Laba diena,
    norėjau pasiteirauti kiek laiko šaldytuve galima laikyti naminį pesto padažą?

  5. Labas vakras,
    parduotuvėje esu mačiusi dviejų rūšių saulėje džiovintų pomidorų, vieni yra aliejuje, kiti sausi. Kuriuos naudoti šiame recepte ir koks tarp jų skirtumas?

    p.s. nuostabūs receptai 🙂

  6. Labas vakras,
    parduotuvėje esu mačiusi dviejų rūšių saulėje džiovintų pomidorų, vieni yra aliejuje, kiti sausi. Kuriuos naudoti šiame recepte ir koks tarp jų skirtumas?

    p.s. nuostabūs receptai 🙂

  7. Miela Beata,
    Klausimas dėl RUKOLOS. Ar ją galima šaldyti kaip krapus šaldiklyje? Nes pesto padažą be sūrio tai užsišaldžiau ledo kubelių formelėje. Ar turit patirties dėl rukolos? Internete niekur nerandu ar ją galima šaldyti. Dėkoju

  8. Puikus ir greitas receptas, ka vaisinome juo – labai patiko. Tik rukola dedu iskart, po suriu, nes nelabai patogu po to valgyti, buna, krenta, o po suriu ji nesukepa – suris apgaubia sumustinuka 🙂

Rašyti komentarą