Tiesa, jei tiekate šias salotas svečiams ar šventiniam stalui, tai nebūtina visko paskandinti grietinės padaže. Tiesiog ant salotų viršaus uždėkite keletą šaukštų grietinės , pakrapykite krapais ir štai jums labai estetiškas salotų vaizdelis.
Mano mėgstamiausios pomidorų salotos
Reikės:
Gaminimas
Viską supjaustome taip, kaip patinka, sudedame į dubenį ir pagardiname grietine, druska, pipirais.
Aš tai nenaudoju Vilkyškių produktų, kokybė ne kažką…
Tikriausiai reklama su ta Vilkyškių grietine 🙂
Pritariu Ingai. Nenaudoju jokių Vilkyškių pieno produktų, nes kokybė tikrai labai prasta. O ir kaina per didelė prastos kokybės pieno produktams. Žemaitijos pieno, Rokiškio, Pieno žvaigždžių – liuks produktų galima rasti.
Aha, as taip apt jau keletas metu atsisakiau Vilkyskiu. Apskritai tai neperku ir grietines apskritai. Perku riebesni piena – man geriausiai tinka 3,5 Dvaro (jis vienintelis normaliai issiplaka, ruosiant kapucino). Perku sveizia grietinele (velgi, pasiteisino tik Dvaro ir Salteksnio)- naudoju sviezia, kai surugsta- rugscia – visada tikras produktas. Gamykliniu raugintu produktu -kefyru, grietiniu, jogurtu neperku – man visa tai turi perrugusi prieskoni. Jogukrta vasara pati darau (pridedu naturalaus graikisko jogurto i virta atvesinta piena), o ziema perku ta pati graikiska (kratais- ir turkiska- bet jis labai brangus) jogurta, kuris pakankamai riebus (buna 4-9 %) , islaiko forma. Ji valgome ir desertui (su uogienemis, vaisiais, varskes kremu, grietinele), ir salotu padazui, ir dar simtui kitu patiekalu 🙂 Sviestas pats geriausias (kaip senu laiku mociutes)- yra Salteksnio sveriamas. Tinka ir lydymui. Kai tokio negaunu, perku bet koki 82 %.
Vilkyškių kokybė mane tenkina, tiek šios grietinės, tiek ir kitų, ypač sūreliai patinka:)
Vilkyškių kokybė mane tenkina, tiek šios grietinės, tiek ir kitų, ypač sūreliai patinka:)