Beatos naminis pomidorų padažas
Komentarų: 0
Gegužės 24. 2020
Recepto iliustracija

Pirmą kartą gyvenime valgiau pomidorų padažą šaukšteliais, tiesiog vieną patį kabinau. Ir visi kiti ten buvę, pripuolę šaukšteliais lapnojo. O viriau šį padažą su Algiu, iš Daumantų padažų gamyklos. Atsimenate su juo susipažinau dar pavasarį. Tada man ir išsprūdo, ar galėtų jis ir mane išmokyti virti pomidorų padažą namuose. Ir ką gi, pati to nenujausdama, susikūriau sau tikrą kulinarinį nuotykį. Nuoširdžiai siūlau pažiūrėti, kaip padažą rekomenduoja gaminti Algis, kuris jau dvidešimt metų gamina įvairiausius padažus ir majonezus.

Porcijos ikona
Porcijos
10 asm.
Ingredientai
Reikės:
Patarimas

 

 

 

 

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą