Receptai
Dienos meniu
Patiekalai
Valgyk ir žydėk
Šventės ir progos
Pusryčiai
Pietūs
Vakarienė
Užkandžiai
Peržiūrėti daugiau...
TV receptas
Žirniai su spirgučiais ir moliūgu
Kas sakė, kad žirniai gali būti tik su spirgučiais? Į klasikinį lietuvišką patiekalą įmaišykite moliūgų tyrės – ir, patikėkit, tai viską pakeis! Tie žirniai bus švelnūs, kremiški, tokie, kad norisi dar šaukštelio
Peržiūrėti daugiau...
Blogas
Produktai
Parduotuvė
Dienos meniu
Pusryčiai
Pietūs
Vakarienė
Užkandžiai
Peržiūrėti daugiau...
Patiekalai
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Makaronai
Varškės patiekalai
Peržiūrėti daugiau...
Valgyk ir žydėk
Be glitimo
Be kiaušinių
Be pieno
Bemėsis pirmadienis
Peržiūrėti daugiau...
Šventės ir progos
Kūčios
Kalėdos
Pamaitinti minią
Kepiniai ir desertai
Peržiūrėti daugiau...
TV receptas
Žirniai su spirgučiais ir moliūgu
Kas sakė, kad žirniai gali būti tik su spirgučiais? Į klasikinį lietuvišką patiekalą įmaišykite moliūgų tyrės – ir, patikėkit, tai viską pakeis! Tie žirniai bus švelnūs, kremiški, tokie, kad norisi dar šaukštelio
Peržiūrėti daugiau...
Aguonpienis pagal Beatą
Komentarų: 0
Gruodžio 28. 2023
Porcijos
8 asm.
Ingredientai
Reikės:
400 g aguonų
1-1,5 l vandens
cukraus
druskos
Daugiau receptų su:
Kūčių patiekalai
Su aguonomis
Komentarai
Komentarų nėra.
Rašyti komentarą
Atšaukti atsakymą
Komentaras*
Vardas (privalomas)
El. paštas (nepublikuojamas, bet privalomas)
Komentuoti
Δ
Panašūs receptai
Silkė karalienė ne pataluose, o menėje: su burokėliais, grybais ir obuoliais
Šamo, grybų ir moliūgų paštetas
Keptų burokėlių salotos su kriaušėmis ir skrudintomis sėklomis
Šokoladinis cukinijų pyragas su ruginiais miltais
Rodyti visus
Komentarų nėra.