Burokėlių sriuba su juodaisiais lęšiais ir šviežiais kopūstais
Komentarų: 0
Spalio 08. 2019
Recepto iliustracija

Sodri, išraiškingo skonio sriuba, kuri įtiks net ir mėsiškų barščių mėgėjams. Bulves čia labai sėkmingai pavaduoja juodieji lęšiai, o gamybos laiką trumpina ekologiškas „Maggi“ sultinys su žolelėmis

Porcijos ikona
Porcijos
8 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Pasiruošiame daržoves: smulkiai supjaustome kopūstą, susmulkiname porus, česnako skilteles, supjaustome morkas ir aštria tarka sutarkuojame arba tiesiog ranka su peiliu į šiaudelius supjaustome burokus. 

  2. Imame didelį puodą, dedame ant ugnies ir įpylę šlakelį aliejaus, jame pakepiname porus, kol suminkštėja. Sudedame česnakus ir maišydami kepame 2 minutes. Sudedame visus prieskonius, pomidorų tyrę, garstyčias ir leidžiame viskam sušilti.

  3. Supilame į puodą paruoštą ekologišką „Maggi“ sultinį su žolelėmis (sultinį pasiruošiame užvirinę 2 litro vandens ir ištirpinę jame 2 kubelius „Maggi“ sultino). Sudedame burokus, morkas, suberiame perplautus lęšius. Ant ramios ugnies verdame apie 15-20 minučių, kol lęšiai tampa minkšti. Tada sudedame supjaustytą kopūstą, obuolių actą ir paverdame dar apie 5 minutes.

  4. Patiekiame pagardinę juodaisiais pipirais.

    Gaminimo žingsnio iliustracija
Alternatyva

Ekologiškuose „Maggi“ sultiniuose nerasite konservantų, skonio ir aromato stipriklių ar kitų maiste nepageidaujamų ingredientų.

 

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą