Šaltibarščių būna įvairiausių: trintų žalių, ryškiai raudonų, maišytų su pasukomis, kefyru ar net skiestų pienu. Bet visgi vienas dalykas yra nepakeičiamas – tai burokėliai. Man patinka gaminti šaltibarščius su SPILVA marinuotais burokėliais „Klasika“, nes juose puikiai subalansuota marinato rūgštelė ir burokėlių saldumas, o patys burokėliai nepraradę malonios tvirtos tekstūros.
Šie žali šaltibarščiai lengvi ir gaivūs, paskaninti špinatais, nustebins mėtų gaiva ir SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“ traškumu.
Elektriniu trintuvu kefyrą sutriname su agurkais, špinatais, svogūnų laiškais, krapais, mėtomis ir prieskoniais. Išpilstome į dubenėlius.
Ant viršaus dedame po kelis šaukštus SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“, gardiname prieskoniais ir kietai virtais kiaušiniais.
Komentarų nėra.