Silkė su morkomis ir džiovintais vaisiais
Komentarų: 0
Gruodžio 13. 2023
Recepto iliustracija
Porcijos ikona
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepame smulkiai supjaustytą porą. Kai poras suminkštėja, į keptuvę siunčiame šiaudeliais sutarkuotas morkas, išmaišome ir toliau kepame ant vidutinės kaitros, kol šios ims suminkštėti.

  2. Kol daržovės kepa, peiliu susmulkiname abrikosus. Juos kartu su razinomis beriame į morkas, dar šalia pridedame čiobrelio šakelę, pagardiname druska ir įpylę šlakelį vandens pamaišome, kad viskas išsitroškintų ir greičiau suminkštėtų. Dar, jei norisi daugiau šventiškumo, galima į daržoves įberti mažutėlį žiupsnelį malto cinamono.

  3. Ištroškusias morkas su porais bei džiovintais vaisiais pilnai atvėsinameme, o Kūčių vakarą šį pagardą patiekiame su mėgstamiausia silkute.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą