Šokoladinis suflė
Komentarų: 44
Lapkričio 10. 2012
Recepto iliustracija

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Kartu įkaitinkime ir skardą, kurioje vėliau rikiuosime kepimo indelius su suflė.

  2. Indelius putėsiams ištepame sviestu ir ant dugno įberiame šiek tiek cukraus, kad jis lengvai prikibtų prie formelės sienelių.

  3. Šokolado drožles ištirpdome dubenyje, įstatytame į verdantį vandenį.

  4. Kiaušinių trynius elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi ir konjaku iki baltumo.

  5. Kitame dubenyje iki purumo išplakame baltymus.

  6. Į trynių plakinį supilame lydytą šokoladą, baltymus ir viską atsargiai išmaišome mentele ar šaukštu.

  7. Šaukštu paskirstome šokoladinę masę į kepimo formeles ir šauname į įkaitintą orkaitę 10–15 minučių.

Komentarai
  • Sigita

    LABA, KUR TOKŲ INDELIŲ GRAŽIŲ RASTI?

  • Julija

    Sveiki, ar šokoladini sufle galima kepti popieriniuose krepšeliuose kuriuose kepa keksiukus? ačiū. :)

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą