Špinatų salotos su ožkų sūriu ir braškėmis
Komentarų: 2
Liepos 10. 2013
Recepto iliustracija

Tiesiog nepakartojamai ypatingai skanios ir gražios, o svarbiausia – visai paprastos pagaminti. Receptas iš mano bičiulės Ritos, ji neseniai mane tokiomis vaišino.

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Salotoms:
Padažui:
Gaminimas
  1. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite.

  2. Nugnybkite arba nupjaukite braškių kotelius ir perpjaukite jas pusiau.

  3. Į dubenį dėkite špinatus, braškes ir gabaliukais sugnaibytą sūrį.

  4. Kedrines pinijas ir moliūgų sėklas pakepinkite keptuvėje be riebalų. Pinijos turi truputį paruduoti, o moliūgų sėklos – pradėti pokšėti. Kai jos atvės, berkite į salotų dubenį.

  5. Padažo ingredientus sumaišykite ir, jei salotas valgysite iškart, pašlakstykite užpilu, arba galite patiekti atskirai, kad kiekvienas užsipiltų individualiai.

Komentarai
  • Asta

    Beata, o ka galima naudoti vietoj klevu sirupo? Dekoju :)

Rašyti komentarą